Bistro Romein
Welkom
Bistro Romein
Romein aan het Water
Foto's
Vacatures
Kleine kaart
3 gangen keuzemenu
Locatie & Route
Contact Linden
Weersvoorspelling
Camping 't Loo
Jachthaven 't Loo
Locatie & Route
Parkeren
Het terrein rondom de bistro is alleen voor ligplaatshouders van de Jachthaven bereikbaar. Bent u mindervalide vraagt u dan om toegang aan ons personeel.  Bezoekers kunnen op het naastgelegen openbare parkeerterrein parkeren. U kunt hier (lang) parkeren voor € 3,00. Voor het uitrijden haalt u eerst een parkeermunt bij de automaat naast de slagboom. U kunt hier alleen met muntgeld betalen, de automaat wisselt niet.

Internet
Zowel de Jachthaven als Camping 't Loo hebben gratis wifi internet voor gasten.

Betaal mogelijkheden
Terras & Bistro betaling uitsluitend à contant. 

Route per auto
Neemt u op de A73 de afslag Cuijk. Sla aan het eind van de afslag links af en volg de borden (via MC Donalds) naar Linden. Sla aan het einde van de weg, ter hoogte van de brug naar Katwijk, links af en rijdt het dorp Linden in. Neem na het Pannekoekenhuis de eerste weg rechts, dit is de Hardweg. 

Route per boot
Vanaf de Maas vaart u bij KM 167 de industriehaven van Cuijk binnen. Zodra u onder de openstaande keersluis bent, vaart u stuurboord uit en vervolgens onder 3 vaste bruggen (H=7,80 meter) door. Direct na de laatste brug ligt aan bakboord de Jachthaven & Bistro Romein 'aan het water'. 

Ligplaatsen
Het terras & de bistro liggen direct aan de Jachthaven 't Loo. U informeert best bij het kantoor van de havenmeester (steiger A) welke ligplaatsen (gratis) voor de horeca zijn gereserveerd. Legt u aan (in de Jachthaven) maar maakt u geen gebruik van ons terras, dan betaald u liggeld.WelkomBistro RomeinRomein aan het WaterFoto'sVacatures