Over onsOnze bistro

BISTRO ROMEIN

Onze gezellige bistro heeft 52 zitplaatsen en is geschikt voor vrijwel elk budget. Kinderstoel aanwezig. Honden toegestaan, Gratis wifi. 


ALLERGENEN

Heeft u een voedsel-intolerantie of - allergie meldt u dit dan aan onze bediening. Zij kunnen u informeren en uw diner met u samensstellen.


PARKEREN

De Ridderstraat is niet toegankelijk voor autoverkeer. In de omgeving kunt u op straat parkeren. U betaalt (tot 23:00 uur) €2,90 p/u. In de parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt, betaalt u tot 18:00 uur €2,80 p/u en tussen 18:00 uur 's avonds en 8:00 uur 's ochtends, betaalt u hier €0,50 p/u. De tarieven gelden ook tijdens koopavonden en -zondagen.


RESTITUTIE PARKEERKOSTEN

Op vertoning van uw parkeerticket van één van deze garages vergoedt Bistro Romein de parkeerkosten van het avondtarief (€ 0,50 p/u) bij uw bezoek aan ons restaurant. Het bedrag wordt in mindering gebracht op uw rekening.


ROMEIN AAN HET WATER

Bistro Romein heeft een tweede vestiging in Linden (Cuijk) die in het zomerseizoen - april tot medio september - 7 dagen per week geopend is voor lunch en diner. Reserveren bij Romein aan het water kan op nummer 06 13 19 23 19 

romeinaanhetwater.nl

Regels bij verblijf

U bent weer van harte welkom om bij ons om te komen dineren.

Graag melden bij aankomst


  • U wordt door onze gastheer/gastvrouw ontvangen en bevraagd op uw gezondheid en de gezondheid van uw gezelschap. U wordt geacht uw handen te desinfecteren.
  • Reserveren voor is verplicht. Dit kunt u uitsluitend telefonisch doen.
  • Houdt u verder aan RIVM regels, Blijf zo veel mogelijk zitten, Voorkom onnodig rondlopen en houdt anderhalve meter afstand van anderen.
  • U kunt er vanuit gaan dat we zoals altijd hygiënisch te werk gaan. Onze toiletten worden regelmatig gedesinfecteerd gedurende de dag. We zullen er alles aan doen om de regels en veiligheid  te waarborgen.